Следвайте Гласове в Независимо от санкциите износът на стоки от Русия

...
Следвайте Гласове в Независимо от санкциите износът на стоки от Русия
Коментари Харесай

Путин: ЕС продължава да потребява нашите стоки и услуги, а спира обратните потоци

Следвайте " Гласове " в 
Независимо от глобите износът на артикули от Русия за Европейския съюз се е увеличил през първите девет месеца на годината. Това разгласи съветският президент Владимир Путин по време на днешното си присъединяване по видеоконферентна връзка в Съвета по стратегическото развиване и националните планове. 

В едночасова тирада, обявена от представителя на Кремъл Дмитрий Песков като " обемна и съдържателна ", Владимир Путин съобщи:
" Съвкупният съветски експорт се е нараснал с 42%, а комерсиалният остатък в наша изгода - с 2,З пъти до 138 милиарда $. Всъщност Евросъюзът продължава да използва нашите артикули и услуги, а стопира противоположните потоци ". 
Путин допълни, че Русия ще търси по-перспективни търговски партньори в бързо разрастващите се райони.  " Това са Азия, Близкият изток, Латинска Америка и Африка. Ще пренасочим доставките на съветски енергийни запаси точно към пазарите на другарските страни ". 

Президентът обяви проектите си за по-нататъшно консолидиране в Русия на анексираните украински територии в Донецка, Луганска, Запорожка и Херсонска област.
" Задължително ще реализираме поставените цели. По-нататък по всички основни за хората въпроси - стопанската система, обществената сфера и ръководството, тези райони ще станат единно цяло със страната. Вече изминахме този път с Крим и Севастопол и знаем какво би трябвало да създадем ". 
Путин предложи рента от 2% по ипотечните заеми в по този начин наречените от него нови райони. Както и нарастване на лихвата по тези заеми в Русия от 7 на 8 на 100. 
Президентът на Русия определи рублата като една от най-силните валути на света, предава ТАСС. Такава оценка даде президентът в четвъртък на съвещание на Съвета за стратегическо развиване и национални планове.

" Срещу Русия стартира невиждана санкционна експанзия. Тя имаше за цел за малко време всъщност да смаже нашата стопанска система посредством плячкосване на нашите валутни запаси, да срине националната валута - рублата - и да предизвика разрушителна инфлация ", сподели Путин.

" Нивото на цените в Русия, след сериозен скок през март-април, на практика не се е трансформирало от май, а съветската рубла се трансформира в една от най-силните валути в света от началото на годината “, съобщи той.

Според съветския водач този резултат е реализиран посредством решенията за контролиране на приключването на капитали, за прекачване на заплащанията за газ в рубли, за интензивно потребление на националните валути с комерсиалните сътрудници и посредством виновна финансова политика.
Източници: БНР, Агенция " Фокус "
 
 
 
 
 
15 Дек 20221315 Дек 20229615 Дек 202241315 Дек 20225315 Дек 202244615 Дек 20221075КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани14 Дек 202229109 Дек 202268508 Дек 202289624 Sep 20223414
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР